Noutăţi

Aenaon revin cu un nou single!

Formația greacă de experimental black metal Aenaon a lansat ieri un prim single, preluat de pe viitorul lor album, Hypnosophy, programat să apară pe 25 noiembrie. Intitulată Oneirodynia, melodia este o continuare a direcției explorate de formație pe Extance, cel de-al doilea material discografic, și include influențe puternice din progressive metal.

Cunoscuți pentru abordarea inovatoare a genului, membrii formației au reușit să îmbine stilul psihedelic și ciudat al conaționalilor de la Hail Spirit Noir (cu care nu au niciun fel de legătură sau membri comuni) cu cel al formațiilor mai agresive din Norvegia, precum ar fi Emperor, Dodheimsgard sau Dark Funeral. Albumul Hypnosophy este al treilea full-length din cariera trupei și va fi lansat de code666, aceeași casă de discuri cu care au colaborat Negură Bunget în urmă cu ceva ani. Mai jos, puteți asculta noul single:

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...