Jazzy-bluesNoutăţi

Adi Barar Band lansează albumul „Hold On!”, în cadrul unui concert în Bucureşti

Chitaristul şi liderul trupei Cargo, Adi Barar, lansează albumul de blues „Hold On!”, în cadrul unui concert care va avea loc vineri 2 iunie, la Berăria H din Bucureşti.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1335223576546559/

Albumul „Hold On!” include reinterpretări ale unor melodii din repertoriul unor artişti clasici precum JJ Cale, Fleetwod Mac, Willie Dixon, ZZ Top sau The Doors. Piesele sunt înregistrate alături de invitaţi ca Loris Negruţ (chitară şi clape), Claudia Negruţ (backing vocal) şi Teodor Pop (clape, hammond, pian).

„Chiar dacă unii spun blues-ul este un gen de nişă, mie nu mi se pare aşa. Dovada concretă o avem la concertele noastre, unde vine multă lume. Eu consider blues-ul e la baza tuturor muzicilor, inclusiv a rock-ului“, a declarat Adi Barar.

Adi Barar Band a luat naştere în anul 2009 din dorinţa liderului formaţiei Cargo de a se reîntoarce la rădăcinile stilului care a pus baza dezvoltării sale ca artist. Alături de Adi Barar “Barezze”, la chitară şi voce, din band fac parte şi Kombell Crambă la bass şi Cristi Raţiu „Acidutu” la tobe.

Primul single extras de pe albumul „Hold On!” este „Same Old Blues” şi este lansat cu câteva zile înainte de concertul de lansare al albumului.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=SqKCuZT5N8Q

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...