Noutăţi

Adastia şi Claymore deschid concertul Kratos din 6 mai

Formaţia Kratos anunţă apariţia noului material! Evenimentul va fi marcat de o lansare cu concert, care va avea loc vineri 6 Mai 2016, în Club Fabrica (Bucureşti). Biletele costă 20 de lei şi s-au pus deja în vânzareprin reţelele de distribuţie fizică şi online bilet.ro şi iabilet.ro.

Kratos este încadrată de presa de profil, ca fiind o combinaţie de gothic, doom şi melodic metal, însă descrierea cea mai apropiată de realitate ar fi mult mai simplă: symphonic dark metal.

kratos

Înfiinţată în toamna anului 1996, trupa a înregistrat în 1997 primul demo, intitulat „The Essence”, apoi în 1999 primul LP, „Looking Behind The Mirror…”, album cu vânzări foarte bune la vremea lui. Grupul a trecut apoi printr-un lung proces de transformări, timp în care a susţinut concerte în ţară şi în străinătate şi a lansat trei single-uri, „Reverse Effect” în 2002, „Beyond Knowing” 2010 şiIt’s Empty IIîn 2013.

În 2016 Kratos devine prima formaţie românească produsă de o casă de discuri finlandeză! Trupa semnează cu Inverse Records, care va lansa noul album: „Arlechino”. Numele este inspirat de faptul ca muzică, textele şiideologia acestui album, cât şi conceptul show-ului din 6 Mai formează un tot unitar ce dezvăluie un puzzle psihologic, precum jocul unui arlechin. Muzica de pe noul material este dominată de voci teatrale care fac parte dintr-o construcţie deosebită, fiind susţinute de pasaje simfonice şi balansate de momente atmosferice, apăsătoare şi intrigante prin intermediul sunetelor de nicovală.

Concertul de lansare din Club Fabrica va fi unul cu totul special, deoarece muzica metal va fi contopită cu muzica clasică, prin participarea cvintetului de coarde „Bella Musica„, o premieră live atât pentru formaţie,cât şi pentru ansamblu!

Trupele invitate şi restul detaliilor vor fi comunicate în curând.

Bilete:
http://www.bilet.ro/event.php?id=7499

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-de-lansare-al-noului-album-kratos-alături-de-cvintetul-bella-musica-25117/

Contact Kratos:
http://www.facebook.com/kratosband
http://www.youtube.com/kratosofficial
www.uskratos.com

Eveniment Facebook:
https://www.facebook.com/events/197659800601351/

Organizator: Asociaţia Culturală SpectacolArt Bucureşti
https://www.facebook.com/spectacolart/

––––––––-
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucureşti).
www.fabrică-club.ro

Vineri, 6 Mai 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 – staţia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu produse aduse din afară clubului. Stand de CDuri şi tricouri la acest concert.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...