Noutăţi

Adam’s Nest lansează „Uită tot ce știi”

Trupa ieșeană Adam’s Nest a lansat un nou single intitulat Uită tot ce știi, ce va face parte dintr-un viitor album care va apărea în decursul acestui an. 

Ce e cu „Uită tot ce știi”? Păi, să vedeți: se întâmplă, de multe ori, să tot vrei să spui o mie de lucruri, și parcă niciodată nu găsești timpul necesar să o faci, nu îți găsești toate cuvintele, sau în orice caz, ceva te oprește. Ca să nu mai avem noi problema aceasta încercând să spunem totul, am adus laolată o gașcă mare de oameni dragi nouă ca să le spună ei, și am lăsat și o cameră pornită că poate-poate. Și uite că a ieșit un clip foarte sincer despre mult prea multe forme de dragoste împărtășite sau nu, unele mai exuberante, altele mai discrete. 

Bio:

Adam’s Nest a apărut în 2017 în Iași, ca un proiect acustic-alternativ format din 2 oameni, ceea ce părea suficient la momentul respectiv. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului eponim, formația a prins contur, a adunat oameni noi, și a plecat în căutarea muzicală, astfel că în 2020, a lansat albumul „IREZISTIBIL”. 

Au cântat pe scenele marilor festivaluri din țară, și datorită intervenției pe coloana sonoră a filmului de scurt metraj „Nu trage perdeaua” (R: Andrei Florescu, 2019), formația a susținut concerte și în afara țării, lucru care i-a bucurat enorm pe fiecare în parte.

 Când nu sunt la adăpostul joburilor de fiecare zi, cei patru oameni din formația Adam’s Nest lucrează la muzică cu o viteză proprie, și cu liniștea unei comete care a intrat în modul cruise mergând să schimbe viața cuiva, pe undeva.

Adam’s Nest sunt Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară), Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Răzvan Moroșanu (bass), Andrei Hâncu (tobe).

Youtube – https://www.youtube.com/@adamsnest

Facebook – https://www.facebook.com/adamsnestt

Instagram – https://www.instagram.com/adams.nest

Spotify – https://open.spotify.com/artist/16Aaw2KKbNHol99mlEY5Fu

Bandcamp – https://adamsnest.bandcamp.com/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...