Noutăţi

Adam Haraszti Project în turneu de Valentine’s Day

R&R Booking Romania organizează turneul special de Valentinte’s Day al ungaro-britanicilor de la Adam Haraszti Project.
Iată datele și orașele turneului mai sus amintit:
14 feb 2017 – Timișoara – Taverna Timișoara
https://www.facebook.com/events/385204478495147/  
15 feb 2017 – Târgu Mureș – Jazz & Blues Club
https://www.facebook.com/events/1891126167766629/  
16 feb 2017 – Miercurea Ciuc – Olommadar
 https://www.facebook.com/events/1082545215205010/  
17 feb 2017 – Sfântu Gheorghe – Hostel Pub
18 feb 2017 – Odorheiu Secuiesc – G Cafe
19 feb 2017 – Deva – John’s Cafe
 https://www.facebook.com/events/621800801341246/

Adam Haraszti Project (UK/HU)
Muzica lor este descrisă ca fiind un amestec de jazz, soul și hip-hop, iar pană la ora actuală formația a scos un E.P. care se numește The First. Tobarul Adam Haraszti a pus bazele acestui grup la sfârșitul anului trecut, după ce s-au întâlnit la un jam session desfăsurat în capitala Marii Britanii. Alături de Adam Haraszti din această formație mai fac parte Sheldon Agwu (chitară), David Mrakpor (bass) și Bodo Maier (trompetă).
Sheldon Agwu a început să studieze chitara fiind inspirat de muzica unor nume ca BB. King, Freddie King, Albert King sau Jimi Hendrix și este pasionat de rock, pop, funk și latino.
David Mrakpor este un multi – instrumentist care mai colaborează și într-un proiect de hip hop numit The Age Of Luna. Pană la ora actuală artistul a avut câteva apariții în celebrul club de jazz din Londra Ronnies Scotts Jazz Club și a avut o sesiune de inregistrări cu legendarul muzician Roy Ayers. Artistul care este implicat în mai multe proiecte muzicale citează la capitolul influențe nume ca Don Blackman, Bernard Wright, Herbie Hancock, Norman Connors, Azymuth, Milt Jackson, Bobby Hutcherson, Karriem Riggins sau J Dilla.
Bodo Maier a studiat trompeta de mic copil și a absolvit Hochschule Luzern – Musik în Elveția. Printre numele cu care a colaborat pană acum merită să îi amintim pe Delinquent Habits, Matthias Rüegg [Vienna Art Orchestra], Joseph Bowie, Monty Phython’s Spamalot Musical (Zürich), Christoph Walter Orchestra, David Liebmann, St. Petersburg Improvisers Orchestra, Barry Guy, Peter Evans, Anarkoflamenco, Joe Haider, Roberto Koch, Mauro Martins, Viviane de Farias, Ricardo Fiuza, Linsey Alexander și Eric „Guitar” Davis.
 

Video links:
 https://www.youtube.com/watch?v=Syge8mSsdWw
 https://www.youtube.com/watch?v=cvOHYpQunzg  

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...