Noutăţi

Adam Haraszti Project în premieră în România

afis_adam_h-2

Miercuri, 16 noiembrie 2016, orele 20:00, invităm la un concert de jazz în premieră, la Club Manufactura din Timişoara cu britanicii de la Adam Haraszti Project.
Concertul are loc în cadrul, TimişoaraCapitala Tineretului din România.
Fb event: https://www.facebook.com/events/348197198864284/permalink/353054711711866/
Preţ intrare: 25 lei
Adam Haraszti Project
Muzica lor este descrisă ca fiind un amestec de jazz, soul şi hip-hop, iar până la ora actuala formaţia a scos un E.P. care se numeşte The First. Tobarul Adam Haraszti a pus bazele acestui grup la sfârşitul anului trecut, după ce s-au întâlnit la un jam session desfăşurat în capitala Marii Britanii. Alături de Adam Haraszti din această formaţie mai fac parte Sheldon Agwu (chitară), David Mrakpor (bass) şi Bodo Maier (trompeta).
Sheldon Agwu a început studieze chitara fiind inspirat de muzica unor nume ca BB. King, Freddie King, Albert King sau Jimi Hendrix şi este pasionat de Rock, Pop, Funk şi Latin.
David Mrakpor este un mulţi – instrumentist care mai colaborează şi într-un proiect de hip hop numit The Age Of Luna. Până la ora actuală artistul a avut câteva apariţii în celebrul club de jazz din Londra Ronnies Scotts Jazz Club şi a avut o sesiune de înregistrări cu legendarul muzician Roy Ayers. Artistul care este implicat în mai multe proiecte muzicale citează la capitolul influenţe nume ca Don Blackman, Bernard Wright, Herbie Hancock, Norman Connors, Azymuth, Milt Jackson, Bobby Hutcherson, Karriem Riggins sau J Dilla.
Bodo Maier a studiat trompetă de mic copil şi a absolvit Hochschule Luzern – Musik în Elveţia. Printre numele cu care a colaborat până acum merită îi amintim pe Delinquent Habits, Matthias Rüegg [Vienna Art Orchestra], Joseph Bowie, Monty Phython’s Spamalot Musical (Zürich), Christoph Walter Orchestra, David Liebmann, St. Petersburg Improvisers Orchestra, Barry Guy, Peter Evans, Anarkoflamenco, Joe Haider, Roberto Koch, Mauro Martins, Viviane de Farias, Ricardo Fiuza, Linsey Alexander şi Eric „Guitar” Davis.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...