Noutăţi

Ad Hoc, lansare single şi videoclip 360: „Furtună II”

ad-hoc-photo-cover-furtuna-ii

Trupa de punk acustic folcloric medieval transilvănean, Ad Hoc, pregăteşte o nouă premieră în rândul muzicii de gen, lansarea primului videoclip 360 de grade al noului single Furtună II. Evenimentul va avea loc în data de 27 octombrie 2016 la Club Fabrica din Bucureşti, începând cu ora 20:00.

Videoclipul este realizat de către Spice Media Production & 360 Pro Team, iar filmările au fost făcute în parcul natural Grădina Zmeilor din judeţul Sălaj, un loc plin de legende, tradiţii şi mister. Melodia „Furtună II” face parte din coloana sonoră compusă de trupa Ad Hoc, pentru un spectacol de proporţii în România, la care au participat peste 100 de actori. Spectacolul este conceput de Liviu Pancu, actor şi regizor la Teatrul Naţional din Târgu Mureş.

Corbu:În Furtună II este vorba despre o stare interioară ancestrală pe care o facem vizibilă în exterior printr-o filmare interactivă de 360 de grade. Prin tehnologia modernă oferim o experienţă neobişnuită, prin care cel ce vizionează clipul poate se uite în toate direcţiile surprinse de camera de filmat, iar prin ideea melodiei transpusă în versuri şi muzică, oferim un alt fel de „călătorie de 360 de grade”, doar de data asta folosim mintea pentru o căutare interioară.”

Pe întreaga durată a evenimentului vor fi proiecţii video pregătite de Andrada Băleanu şi alte momente surpriză.

În deschidere e invitat artistul TrickSodus Da Muv, ce va prezintă conceptul mitologic de bătălie cosmică dintre Lumina şi întunericEterna Luptă„, o împletire artă-manifest cu sunete atmosferice şi dans.

Eterna Luptă invită într-o călătorie sonică, motrică şi vizuală de cunoaştere şi explorare a propriei Luminii şi de investigare a propriului întuneric. Sunetul didgeridoo-ului în frecvenţe sacre ne va aduce aminte de marea putere ce stă în conectarea cu Mama Pământ şi va genera un dialog suflet – trup exprimat scenic de Sampradana şi Sveta Bird (dans freestlye, solo & contact impro).

Evenimentul începe la ora 20:00, iar preţul biletului cumpărat în avans este de 15 lei şi 20 de lei la intrare.

Bilete găsiţi pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Berăria H, Magazinul Muzica, Reţeaua SAY SHOP,Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox şi Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţară). Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, pe factură Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.

Eveniment facebook:
https://www.facebook.com/events/693641554117945/

Teaser Furtuna II (videoclip 360 de grade):
https://www.youtube.com/watch?v=p9raRVCJMEg

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...