Noutăţi

A Prog-Fusion Night cu Marco Sfogli

marco

Marco Sfogli este unul dintre cei mai importanţi chitarişti ai scenei progressive metal şi progressive fusion din lume. El va veni în premieră în Româniala Bucureşti, pe 20 aprilie 2016 în clubul Stuf Vama Veche (Str. Berzei nr. 25 Sector 1).

Marco este cunoscut atât ca artist solo cât şi pentru faptul este chitaristul proiectului solo al lui James LaBrie (Dream Theater) dar şi unul dintre artiştii cei mai importanţi de la JamTrackCentral. El va susţine un concert/meeting în cadru restrâns. Pe durata serii, în afară de a cânta, Marco va fi dispus răspundă la orice întrebare pusă de oamenii din public.

Numai 100 de persoane vor avea plăcerea şi privilegiul ia parte la eveniment.
Pentru a putea fi prezent la eveniment este necesar fiţi înscrişi pe o listă. Acest lucru îl puteţi face sunând la numărul de telefon 0734 013333 sau prin email la guitarbassdiscipline@gmail.com. Preţul pentru eveniment va fi de 69 RON.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...