Noutăţi

A patra ediție a festivalului R:EVOL:UTION

A patra ediție a festivalului R:EVOL:UTION va avea loc între 31 mai – 2 iunie în Timișoara, și va reuni oamenii prin muzica și experiențele lor preferate!
După ce ediția precedentă a adus laolaltă peste 20 000 de oameni din toată Europa la Muzeul Satului Bănățean, R:EVOL:UTION este cu siguranță determinat să continue conceptul program de festival ce ține 3 zile și 3 nopți.
La peste 10 locații în cadrul festivalului, echipa R:EVOL:UTION este mândră să vă prezinte un line-up încins, cu peste 30 de artiști pentru ediția 2018.

Pentru veneratorii de riff-uri de chitară și-un sunet puternic, R:EVOL:UTION festival e mândru să vă prezinte 1000 Mods, o formație de psychedelic / heavy rock din Grecia. Pe lângă asta, avem stoner, metal, hardcore modern, punk, trash core, progressive și black metal, doar ca să menționăm câteva dintre multele genuri „hard’n’heavy” care vor fi prezente la Xtreme Zone. De la Armageddon la

Words that Burn, vizitatorii vor avea ocazia unică să prindă formații precum Avven, Bombarder, Dishumanity, Dorededuh, Downstroy, Fast As We Go Far, Groteska, Hill, Nemesis, Satori Junk, Sputnik, The Hellfreaks, The Moon And The Nightspirit, Transceatla, Trash Union,

Umbra și Wolfram.

1000 Mods – Vidage

Biletele EARLY BIRD sunt disponibile doar azi, la prețul de 99 de lei!

Cu peste 30 de artiști până acum, peste 20 de subculturi și peste 15 țări, dar și cu multe vești în curs de anunțare, doar astăzi, pe eventim.ro.

Nu rata ocazia asta unică să prinzi biletul de 3 zile pentru doar 99 de lei. Mâine, prețul va fi deja ridicat la 169 de lei. În afară de biletul pe festival, avem o ofertă specială: 3 zile + acces la camping pentru 189 de lei, disponibil doar azi!

A patra ediție a festivalului este susținută exclusiv de Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...