Noutăţi

7inc prezintă Zatokrev, Ropeburn şi Flesh Rodeo

Vineri, 20 octombrie, 7inc aduce pe scena din Underworld un mix de sludge, punk, doom, alternative şi psychedelic, alături de trupele Zatokrev, Ropeburn şi Flesh Rodeo.
Zatokrev a fost infiiţată în aprilie 2002 la Basel. Deşi primul album (urmărit în sala lor de repetiţie) a fost destinat exclusiv demo-urilor, formaţia a primit imediat numeroase oferte şi, în final, a lansat albumul în 2004/2005. Având rădăcini în sludge, formaţia este deschisă către un stil experimental, cu influenţe de doom, death şi black metal, precum şi psychedelic. Acesta este şi motivul pentru care atât versurile, cât şi artwork-urile Zatokrev sunt înclinate spre sensuri metaforice.
Ropeburn sunt deja cunoscuţi pe scena underground de la noi. Fie te-au prins versurile cu un iz nihilistic, care abordează teme precum axietatea şi trauma create de desfăşurarea societăţii, sau sound-ul hardcore îmbinat cu sludge, punk şi metal, Ropeburn creează o atmosferă perfectă pentru a te elibera de toate energia la un concert.
Flesh Rodeo este o trupa bucureşteană de alternative metal formată în anul 2010. Până în prezent, formaţia a susţinut peste 60 de concerte alături de nume precum Karma To Burn, Smallman şi Point Blank. La doi ani după lansarea albumului de debut, „Tellurium-128”, Flesh Rodeo au revenit cu EP-ul „End Of Greatness”, iar anul acesta au lansat “Things Will Never Get Better”.

Acces începând cu ora 20:00
Ropeburn – 20:30 – Hardcore / Punk / Sludge // Bucharest
Flesh Rodeo – 21:30 // Alternative / Metal // Bucharest
ZATOKREV – 22:30 // Psychedelic / Apocalypse Metal // Basel
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/194250354443578/
Bilete online: 20 Lei: https://eventbook.ro/music/bilete-zatokrev-ropeburn-flesh-rodeo
@ the Door: 30 Lei
Număr limitat de bilete.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...