Noutăţi

7inc prezintă: Villagers of Ioannina City [GR], Anemic Disco [RO], Zero Fox Given [RO] / LIVE @ B52 – 28 septembrie

 

 

Psychedelicious dă tonul unui nou sezon de evenimente toamna aceasta cu un live inedit susținut de trupa Villagers of Ioannina City, având ca support act trupele Anemic Disco și Zero Fox Given. Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie în clubul B52.

Villagers of Ioannina City se numără printre trupele care au dat tonul noului val de stoner rock din Grecia, dar se distinge printr-un sound aparte și putem spune că le aparține doar lor. V.I.C combină elemente din psychedelic rock, post-rock și stoner rock cu o doză generoasă de folk grecesc și muzică tradițională.

Trupa s-a format în 2007 și începând de atunci a susținut numeroase show-uri, atât pe scenele locale cât și în străinătate, fiind prezenți de asemenea la cele mai importante festivaluri organizate în Grecia.

Primul lor album, RIZA, s-a bucurat de aprecierea criticilor și a fanilor, ceea ce a dus la epuizarea rapidă a ediției limitate de Double LP-uri si CD-uri. În 2015, trupa a lansat un nou EP, Zvara/ Karakolia (Mantra Records – noiembrie 2014), care a fost la fel de bine primit, atât în Grecia, cât și peste hotare.

V.I.C. urmează să lanseze un nou material, acesta fiind și motivul pentru care se află în această toamnă în turneu prin toată Europa.

Anemic Disco este o trupă de post-punk din Brașov, cu influențe indie și electro. Trupa a fost fondată în urmă cu 6 ani, având ca protagoniști 3 oameni cu idei muzicale diferite, ceea ce a adus la o combinație interesantă de influențe în sound-ul lor.

Formația abordează un mix post-punk, brit-rock, grunge și shoegaze, și un vibe lo-fi și noisy. „The Glorious Waltz Of Decay” – este primul EP al trupei Anemic Disco și a fost lansat în 2015.

Fondată la sfârșitul anului 2017, Zero Fox Given este una dintre fețele fresh de pe scena românească underground.

Grupul este puternic influențat de  formații locale precum E.M.I.L, Pistol Cu Capse, dar și din noul val de punk, precum Neck Deep și Four Year Strong. Trupa oferă melodii cu tonuri rapide, melodice și up-beat, presărate cu versuri melancolice.

Mai multe detalii sunt disponible pe pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1800710503383953/

Support:

Presale: 25 Lei (Primele 100 de bilete)

Normal: 40 Lei (După epuizarea primelor 100 de bilete și la intrare)

 

VIC: https://www.facebook.com/vic.epirus/

Anemic Disco: https://www.facebook.com/anemic.disco/

Zero Fox Given: https://www.facebook.com/pg/ne.doare.la.vulpe/

7Inc:

Psychedelicious: https://www.facebook.com/PsychedeliciousBucharest/

 

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!