Noutăţi

7Inc prezintă: The Dignity Complex, Walk the Abyss și Tragic

 
În seara de 26 octombrie are loc concertul celor de la The Dignity Complex în Club B52. În deschidere vor cânta Walk the Abyss și Tragic.
 
The Dignity Compex este o trupă de progressive metal din Brașov. Ceea ce face ca sound-ul trupei să fie original sunt pasajele agresive care se îmbină cu cele melodice. Trupa a realizat un EP în Ianuarie 2017. Acesta este intitulat “Accede” și poate fi ascultat șau cumpărat pe Bandcamp (https://thedignitycomplex.bandcamp.com/releases). La baza pieselor stau influențele trupelor The Contortionist, Rosetta, Substructure, Fallujah, Veil Of Maya, If These Trees Could Talk. Artiștii au concertat de-a lungul timpului alături de Veil Of Maya, Apostate, Give em Blood, Emmure și Last Remains.
 
Walk the Abyss este o trupă de deathcore din București. Trupa a luat naștere în anul 2011. Ideea principală a proiectului, de unde vine și numele, este ideea contrastantă a călătoriei în abis reprodusă prin tehnicile chitarei și ale bass-ului dar și prin breakdown-uri. În anul 2014 și-au lansat primul lor material discografic. The Disclosure Between Surface And Self este albumul ce combină elemente djent, hardcore și progressive metal. Acesta poate fi ascultat și cumpărat pe Bandcamp (https://walktheabyss.bandcamp.com/releases).
 
Tragic este o trupă de alternative, psychedelic, care a luat naștere în 2007 în București, România. Aceștia s-au făcut încă de la început remarcați prin sound-ul lor original care îmbină muzica doom cu cea post-metal într-o manieră energică. Trupa a realizat un EP în aprilie 2014, urmat de un album conțînând EP-ul masterizat, în septembrie 2015. Artiștii au la baza pieselor influențe din renumite trupe, că de exemplu: Mastodon, Amenra, Tool, Russian Circles, Isis, Puscifer. Tragic a concertat de-a lungul timpului împreună cu trupe că de exemplu: We Lost The Sea și LO!. Materialele discografice pot fi ascultate pe Bandcamp (https://tragicband.bandcamp.com/)
 
Programul evenimentului este:
 
Tragic – 19:30
 
Walk The Abyss – 20:30
 
The Dignity Complex – 21:30
 
B52 Afterparty – 23:00
 
Prețul unui bilet este de 20 lei (presale, primele 50 bilete) și 25 lei (restul biletelor și la intrare). Biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook (https://eventbook.ro/music/bilete-the-dignity-complex-walk-the-abyss-tragic-at-b52).
 
 
 
 
 
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...