Noutăţi

7inc prezintă Hollywoodfun Downstairs [NZ] // Anemic Disco // Pandrea pe 15 mai @ Control

Neozeelandezii de la Hollywoodfun Downstairs vor urca pe scena din Control pe 15 mai, alături de trupele autohtone Anemic Disco şi Pandrea.


Dacă eşti fanul ritmurilor intense, îmbinate cu riff-uri psihedelice şi punk în diverse forme şi stări, atunci Hollywoodfun Downstairs sigur o ţi gâdile urechile.
Formată în 2009, trupa a devenit cunoscută pe scena underground la scurt timp după, având un stil divers, abordând o combinaţie între post-punk, noise-punk şi surf-punk. Trupa Hollywoodfun Downstairs a scos la lumină până în prezent 3 materiale, cel mai recent fiind albumul “Tetris”, lansat la începutul anului. Cu ocazia aceasta, trupa a plecat într-un turneu de promovare a celui mai recent material, printre destinaţii numărânduse şi Bucureştiul.
Cu influenţe diverse, pornind de la punk, post-punk şi alte variaţii, până la grunge, shoegaze şi post-rock, Anemic Disco o ţi creeze mişcări involuntare ale corpului. Trupa a lansat în 2015 albumul de debut „The Glorious Waltz Of Decay”, acesta fiind singurul material discografic al braşovenilor.
Pandrea este un trio bucureştean care pupă noise-ul cu punk-ul şi alternative-ul, toate acestea fiind presărate cu versuri despre cămătărie şi baroni locali. Până în prezent, cei trei muzicieni au lansat nu mai puţin de 7 materiale discografice, iar în 2015 au lăsat un split pe vinil împreună cu Bastos.

Event: https://www.facebook.com/events/109337336241283/
Doors Open @ 19:00
20:30 – Pandrea / / Bucharest | România | Noise Rock
https://www.youtube.com/watch?v=DnXG7oKSECs
21:15 – Anemic Disco / Braşov | România | Post Punk
https://www.youtube.com/watch?v=xyMvsNqrcb4
22:15 – Hollywoodfun Downstairs / Wellywood | NZ | New Wave Noise Punk
https://www.youtube.com/watch?v=TNerKDiLuYs

Support: 15 Lei > Tuesday | 23.05.2017 | 20:00 < 25 Lei
Online Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-hollywoodfun-downstairs-anemic-disco-pandrea-control-club
Location: Control Club ( Str. Constantin Mille, nr. 4, 010141 Bucharest, România )

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...