Noutăţi

7inc prezintă Godsleep // Methadone Skies // Cardinal // Avalanche Street // pe 30 septembrie în club fabrica

asdacas

Pe 30 septembrie, ne lăsam purtați de riff-urile grele printr-un trip în deșert și spațiu, respectiv stoner și psychedelic rock, alături de Godsleep, Methadone Skies, Cardinal și Avalanche Street.

Deja știm că în Grecia se întâmplă ceva, căci de acolo răsar multe trupe underground bune. Una dintre ele este Godsleep, care a scos sound-ul la iveală prin 2010, când au lansat primul EP. După lansare, piesele au prins priză la public și după câteva prezențe pe scenă alături de Colour Haze, Karma to Burn și Kavadar, în 2015 au reușit să scoată și un LP, “Thousand Sons of Sleep”.

Încă de la prima linie de bass încărcată cu groove, Godsleep te fac să dai deja din cap. Cu o amprentă destul de clară lăsată pe sound-ul lor de către Kyuss și Sleep, trupa reușește cu succes să umple golul lăsat de către giganții desert rock-ului.

Nici Timișoara nu stă rău la capitolul trupelor bune, iar Methadone Skies cu siguranță este una dintre cele despre care ar trebui să auzim mai des. Aflată la intersecția dintre stoner, psychedelic și progressive, Methadone Skies încântă fanii genului de prin 2009. În 2012, după ce power-trio-ul s-a extins cu încă un membru, trupa a lansat primul album în această formulă și anume “Enter the Void”. Acest album i-a plasat pe scena underground europeană, iar în numai doi ani, Methadone Skies au cântat la festivaluri precum Lake on Fire, Pietrasonica și Rockt den See. Cel mai recent material lansat este albumul “Colosseus” și a fost scos la lumină anul acesta.

Ne mutăm atenția în direcția opusă a țării către constănțenii de la Cardinal adică patru minți tinere și fresh care plănuiesc să scoată în curând primul lor EP. Cu influențe precum Queens of the Stone Age, The Stooges și Truckfighters, băieții de la Cardinal sunt pregatiti să pășească și cu al doilea picior pe scena underground.

Cu avalanșa mai slăbuț în deșert, însă asta probabil întărește legătura dintre Avalanche Street și desert rock. Trupa a luat naștere în urma unei fuziuni între orele petrecute ascultând muzica și orele petrecute printre distorsurile de la sală. Avalanche Street sunt pregătiți să ne acopere cu concerte, un album si mult chef de ascultat.

Program:

20:00 – Open Doors

21:00 – Avalanche Street

21:45 – Cardinal

22:45 – Methadone Skies

23:55 – Godsleep

 

Support:

25 Lei in avans

30 Lei @ the door

Biletele se găsesc aici

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...