Noutăţi

7inc prezintă Dot Legacy şi SuperSoul pe 5 octombrie în Quantic

Toamna începe cu o porţie generoasă de rock n roll, alături de Dot Legacy şi Super Soul. Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie în Club Quantic.
Dot Legacy, care a debutat ca fiind un proiect muzical al unor puşti de liceu din Paris care cântau în beci, revin în România în această toamnă.
Formaţia s-a înfiinţat în 2009, iar de atunci a urmat traseul clasic al evoluţiei muzicale: au semnat cu un label, şi anume Setalight Records, apoi au lansat un EP, iar după, totul a început decurgă firesc. La scurt timp, au plecat într-un turneu în Europa şi unul în Brazilia, susţinând peste 100 de concerte alături de nume mari ale genului, precum Truckfighters şi Mars Red Sky, ajungând se facă cunoscuţi prin show-uri energice şi distincte.
În deschidere evenimentului vor cânta cei de la SuperSoul, o nouă trupă de rock’n’roll şi heavy blues din Grecia.
SuperSoul şi-au lansat în luna septembrie primul EP, intitulat “ Faith Bender”, albumul ce conţine 14 piese pline de riff-uri heavy blues şi ritmuri groovy.
Biletele pentru eveniment sunt disponibile prin Eventbook sau vor putea fi achizionate la intrare în seara evenimentului.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/685923054921253/
Support: 25 Lei
Online Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-dot-legacy-supersoul-quantic

Dot Legacy
// Fuzzed-out Rock N Roll / Psych Stoner // Paris

Supersoul
// Heavy Blues/Rock n Roll // Athens

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...