Noutăţi

7inc prezintă Dot Legacy şi SuperSoul pe 5 octombrie în Quantic

Toamna începe cu o porţie generoasă de rock n roll, alături de Dot Legacy şi Super Soul. Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie în Club Quantic.
Dot Legacy, care a debutat ca fiind un proiect muzical al unor puşti de liceu din Paris care cântau în beci, revin în România în această toamnă.
Formaţia s-a înfiinţat în 2009, iar de atunci a urmat traseul clasic al evoluţiei muzicale: au semnat cu un label, şi anume Setalight Records, apoi au lansat un EP, iar după, totul a început decurgă firesc. La scurt timp, au plecat într-un turneu în Europa şi unul în Brazilia, susţinând peste 100 de concerte alături de nume mari ale genului, precum Truckfighters şi Mars Red Sky, ajungând se facă cunoscuţi prin show-uri energice şi distincte.
În deschidere evenimentului vor cânta cei de la SuperSoul, o nouă trupă de rock’n’roll şi heavy blues din Grecia.
SuperSoul şi-au lansat în luna septembrie primul EP, intitulat “ Faith Bender”, albumul ce conţine 14 piese pline de riff-uri heavy blues şi ritmuri groovy.
Biletele pentru eveniment sunt disponibile prin Eventbook sau vor putea fi achizionate la intrare în seara evenimentului.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/685923054921253/
Support: 25 Lei
Online Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-dot-legacy-supersoul-quantic

Dot Legacy
// Fuzzed-out Rock N Roll / Psych Stoner // Paris

Supersoul
// Heavy Blues/Rock n Roll // Athens

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!