Noutăţi

7inc prezintă: Dopelord, Void Forger, Ropeburn pe 24 Februarie în Quantic

Dopelord vin în București sâmbătă, pe 24 februarie, și vor cânta alături de Void Forger și Ropeburn în Club Quantic.
Sound-ul celor de la Dopelord este o combinăție de acid fuzz, stoner și doom, completate de vocile cu tentă psihedelică. Formația a luat naștere prin 2010, iar în 2012 a lansat primul album, intitulat “Magick Rites”. După succesul primului album printre amatorii de stoner și doom, Dopelord a lansat în 2014 „Black Arts, Riff Worship & Weed Cult”. După cum spun și membri formației, inspratia lor se trage din filme vechi, muzica anilor ’70 și curiozitatea stârnită de ocultism.
În 2017, Dopelord au lansat “Children of the Haze”, cel de-al treilea material discografic. Acest album este încă o dovadă Dopelord nu a căzut în capcană de a face piese similare ca sound, ci au evoluat, “Children of the Haze” fiind un album foarte apreciat atât de critici, cât și de fani. Trupa se află momentan în turneul de promovare al acestui album.
Void Forger au un sound experimental, fiind o trupă care combină elemente din crust, doom și sludge, black metal și influențe punk. Trupa activează din 2010, având până acum numeroase apariții atât pe scena locală, cât și la festivalurile din afară.
Ropeburn sunt genul de trupă underground la care sigur ai fost la un concert și ai plecat satisfăcut și surprins, chiar dacă abia atunci i-ai văzut prentru prima dată. Fie te-au prins versurile cu un iz nihilistic, care abordează teme precum axietatea și disfuncțiile societății, sau sound-ul hardcore îmbinat cu sludge, punk și metal, Ropeburn creează o atmosfera inedită și foarte dinamică la concertele lor.
Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile prin Eventbook și pot fi achiziționate aici:
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...