Noutăţi

7inc prezintă Crippled Black Phoenix [UK] și The Devil’s Trade [HU]

Crippled Black Phoenix, trupa britanică de progressive/post-rock din UK, va cânta pe 10 octombrie la Quantic Club. Concertul face parte din turneul The Perfect Tour of Total Pleasure, care promovează cel mai nou material discografic, intitulat „Horrific Honorifics”, lansat via Season Of Mist. Trupa va fi susținută în deschidere de The Devil’s Trade.

Crippled Black Phoenix a fost creată în 2004 la inițiativa multi-instrumentistului Justin Greaves, pe atunci toboșarul trupei Iron Monkey. Acesta, împreună cu Dominic Aitchinson, basistul de la Mogwai, au creat un sound care este numit artă muzicală prin compozițiile și sunetul autentic abordat.

Trupa include sau a inclus artiști care au cântat cu Gonga, Electric Wizard sau Hearts of Black Science. Stilul abordat este un progressive, îmbinat cu post ambiental rock, folosind inclusiv instrumente muzicale din era victoriană, alături de cele moderne.

Cu 7 albume la activ, Crippled Black Phoenix a devenit deja o trupă consacrată a genului.

Seara va fi deschisă de The Devil’s Trade, un proiect muzical de tip one-man-show, a cărui sunet se prezintă metaforic că „praful de care omul se scutură în timpul călătoriei sale prin viață”.

Prețul unui bile teste de 50 de lei, sunt disponibile prin Eventbook și se pot achiziționa în seara evenimentului de la intrare sau online aici: https://eventbook.ro/music/bilete-crippled-black-phoenix-the-devil-s-trade-live-quantic.

Program:

Doors open: 19:00

20:00 – 20:45 // The Devil’s Trade

21:00 – 22:30 // Crippled Black Phoenix

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...