Noutăţi

7inc prezintă: BISON, LLNN & ROPEBURN pe 13 mai @ Control

Fiind unii dintre veteranii sludge metalului, canadienii de la BISON au revenit dupa cativa ani cu albumul „You Are Not The Ocean You Are The Patient”, un material care se numara printre cele mai bune release-uri ale anului 2017. Iar acum au ajuns in sfarsit si in Europa, şi implicit in Romania. BISON vor canta pe 13 mai in Control, alaturi de LLLN şi Ropeburn.

Formata in 2006 in Vancouver, Canada, formatia BISON a debutat cu lansarea EP-ului “Earthbound”. Un an mai tarziu, trupa a semnat cu Metal Blade Records şi a scos primul material full-lenghts, intitulat “Quiet Earth”. Albumul s-a bucurat de recenzii bune şi a fost un bun exemplu ca uneori numele unei trupe se potriveste cu stilul muzical pe care il abordeaza: riff-uri grele şi ritmuri care te fac sa te şimti ca urmeaza sa dea o turma peste tine.

Dupa inca doua albume lansate la Metal Blade Records, “Dark Ages” şi “Lovelessness”, BISON au incetata colaboararea cu casa de discuri şi au luat o scurta pauza, revenind in 2017 cu albumul „You Are Not The Ocean You Are The Patient”, şi se afla in prezent in turneul de promovare al acestui album in Europa.

Turneul se desfasoara alaturi de danezii de la LLNN. Cu un sound post-apocaliptic şi o combinatie intre sludge şi harcore, LLNN livreaza ritmuri apasatoare, riff-uri intense, presarate cu strigate care te fac sa te şimti intr-o lume intunecata şi covarşitoare.

In deschiderea evenimentului vor canta cei dela Ropeburn, o trupă de hardcore, punk, sludge din Bucureşti, România, care a luat naştere în martie 2014. Adepţi ai muzicii agreşive, Ropeburn reusesc sa expuna muzical sentimental de superficialitate al umainitatii. EP-ul Boundaires of Self Indulgence aduce in prim-plan concepte precum controlul, descoperirea şi religia, trauma şi agreşiunea.

Cele trei trupe vor performa de asemenea in Cluj pe 11 mai in Hard Club şi in Craiova pe 12 mai in Metal Bunker


Vineri // 11.05.2018 // Cluj // @Hard Club

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/704925149705436/

Bilete online:

https://eventbook.ro/muşic/bilete-bison-llnn-robeburn-at-hard-club-cluj


Sâmbată // 12.05.2018 // Craiova // @Metal Bunker

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/2385904084967378/


Duminică // 13.05.2018 // Bucharest // @Control Club

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/704925149705436/

Bilete online:

https://eventbook.ro/muşic/bilete-bison-llnn-ropeburn-live-at-control-club

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...