Noutăţi

Biletele pentru Progressive Soldiers 2 – In Memoriam sunt puse în vânzare

Până pe 19 mai biletele pentru a doua ediţie Progressive Soldiers, cu un line-up deosebit format din Asemic, Mindcage Escape şi AltF4 se găsesc la preţul de 15 RON, iar în ziua concertului la 20 RON.

Prog_Soldiers

Bilete: Eventbook

Povestea Progressive Soldiers a început cu un an în urmă din pasiunea unei mâini de oameni pentru acest stil şi pentru neconvenţional, având ca nucleu trupele Axial Lead şi Red Magnetic. Axial Lead şi Red Magnetic. Progressive Soldiers a străbătut ţara în toamna anului trecut alături de aceşti muzicieni, cărora pe parcurs li s-au alăturat Subliminal Damage şi Untold Faith, împreună cu un public primitor şi energic. Fiindcă aceşti oameni constituie baza proiectului, dorim să dedicăm această a doua ediţie amintirii unei părţi importante pentru ceea ce însemnăm, şi anume lui Tudor Golu, chitaristul trupei Axial Lead, care datorită întâmplărilor din Colectiv, nu va mai putea fi alături de noi.

Pentru 19 mai, în club Fabrica vă invităm la o seară dedicată zâmbetelor pe care le-am împărţit cu Tudor de-a lungul timpului, plină de momente, sperăm noi emoţionante, dar şi deosebite pentru cei prezenţi.

Pentru eveniment vor colabora două reviste locale, The Intermission şi Metalforce.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/267151390285091/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...