Noutăţi

3 Hot Singles, la Music Club

Pe seara de 31 martie, 3 trupe tinere din București vor lansa simultan 3 single-uri proaspăt scoase din cuptor. The Purple Dandies:umbra și The Mad Socks vă invită la o seară ce va combina funk, rock, alternativ, indie, post-rock, distracție, atmosferă și multe alte surprize.afis31martiev2

The Mad Socks reprezintă hobby-ul a 5 oameni care au avut de ales între balet și muzică. Au dat cu banul și s-au apucat de cântat. Au avut de ales între rock, manele și funk-rock alternativ. Primele 2 genuri erau prea mainstream și atunci au ales ceva mai underground. Cei 5 ciorapi nebuni care au pornit la drum în epopeea muzicală sunt: Adi – voce, Vic – muzicuță/synth, Dan – chitară/voce, Doru – tobe și Radu – bas. Single-ul pe care îl lansează pe 31 martie se numește „Pe antene” și este o satiră cu mesaj social.

The Purple Dandies este una din puținele trupe românești care îmbină funk-ul, un stil considerat aproape mort, cu alternativul și cu rockul. De asemenea se regăsesc și influențe ska-punk, blues și jazz, acolo unde muzica o cere. Versurile au în mare parte tentă socială, lăsând loc câteodată și pentru piese mai sufletiste. Au concertat alături de nume ca Vama, Byron, Les Elephants Bizarres, Bere Gratis, Firma, Paraziții, Șuie Paparude, Pistol cu Capse, Alternosfera, Robin and the Backstabbers și Trooper. În ton cu anotimpul, The Purple Dandies lansează piesa „Primăvara”, o piesă în stil alternative p-funk, cu o doză de melancolie, dar și energie.

Tudor – Bas/Voce

Ramin – Chitară

Naim – Tobe

:umbra – Pop bizantin nu înseamnă indie cu grunge și post-rock, dar :umbra așa cântă. Tineri cu nume de sfinți, bărbați cu priviri de draci. O formație proaspătă, cu multă energie, învăluită de mister, dar și de pasiune. După ce finalul anului 2015 a adus lansarea primului single „Azi Noapte”, luna februarie a anului 2016 a fost marcată prin lansarea primului videoclip intitulat Dau. Pe data de 31 martie, :umbra lansează „Lumea de când te-am uitat”, un nou single ce confirmă varietatea stilurilor muzicale ce alcătuiesc sunetul specific :umbră.

Mihai T. Alexandru – Chitară/Voce

Alex Zamfir – Chitară

Matei Pușcaru – Bas/Voce

Andrei Stere Câmpean – Tobe

Eveniment pe facebook

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...