Noutăţi

Primul extras de pe noul album Fluturi pe Asfalt, „Fără Legătură”

fluturi pe asfalt

Cei de la Fluturi pe Asfalt se pregătesc de lansarea celui de-al doilea album. O mostră de pe el este piesa „Fără Legătură”, pe care o puteți degusta audio și video mai jos.

Noul album va fi lansat atât în Cluj, pe 25 martie în Urania Palace, cât și în București pe 22 martie în club Control.

Clipul aferent este primul videoclip oficial din istoria de 5 ani a formatiei. Imaginile surprind perioada în care a fost înregistrat noul album, dar și cadre din ultimul concert susținut în 2015. Videoclipul a fost filmat de Eugen Maleș, Vlad Vârtosu (Pinholes) și Claudia Negrilă și editat de Eugen Maleș.

Fluturi Pe Asfalt s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca. După o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), formația  s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România. În 2016 Fluturi Pe Asfalt vor reveni cu un nou material discografic,  înregistrat în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, împreună cu  Vladimir Ivanov (BlueCat Studio, Pinholes) în Studioul de Bază din Iași. Noul album va fi lansat în București pe 22 Martie (Control Club) și în Cluj Napoca pe 25 Martie (Urania Palace, cu invitați speciali Flesh Rodeo).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...