Noutăţi

Breathelast, lansare videoclip „Ascuns în pereți”

„Ascuns în pereți” este următorul single în română al trupei Breathelast. și vine ca o continuare pentru „Monstrul”, piesă cu clip lansată anterior.
De data asta actorul principal, afectat de revoltă trupei din „Monstrul”, se retrage să scape de noua stare de apăsare dobândită, dar chiar și în singurătate începe să audă formația cântând, să o vadă la tv, accentuandu-i angoasa și mânia și obligându-l să se ducă să îi caute și să îi înfrunte.
La finalul călătoriei, deși ajuns la sursa sunetului, nu mai găsește nimic, dar se regăsește în calmul dobândit pe sine. Dacă în Monstrul spuneam că în noi trăiesc mai multe creaturi, de data asta vom numi una dintre ele și anume mânia, care iese la suprafață și mai puternic când încercăm să ascundem problemele adânc înăuntru, fără să căutăm o cale de parcurs până la dizolvarea iluziilor care ne bântuie.

Piesa a fost înregistrată la REAL SOUND and Vision, de către Ivanov Vladimir (Pinholes), de asemenea mix/master de către Vladimir (BlueCat Studio). Videoclipul a fost filmat de către Anya Dimitrov & Vladimir, cu ajutor pentru cadrele cu drona din partea lui Florin Ciorîcă, editat de către Anya (BlueCat Studio).

Vă așteptăm pe 19 octombrie la Centru pentru o cântare acustică și proiecția celui mai nou videoclip Breathelast.

Official links:
Real Sound and Vision: https://goo.gl/vyzS28
Bluecat Studio: https://goo.gl/Wspq2E
Download / Streaming link „MONSTRUL” (prima parte din poveste):
https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulYD

Parteneri media:
Munteanu: https://www.facebook.com/munteanurecomanda
Dark Side.Merch Division: https://merch.dark-side.ro/

19:30 – Open Doors
20:30 – Concert acustic Breathelast.
21:00 – Proiecție clip „Ascuns în pereți”

Biletul de acces costă 15 RON și poate fi procurat în seara evenimentului, la intrare.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...